Workshop | Inventory Adjustment Techniques

Video cursus op Odoo Learn

Waarom koos ik voor deze workshop?

Vooraleer ik deze workshop volgde kreeg ik een opdracht om een dataproject uit te werken. Hierbij koos ik ervoor om mijn eigen onderneming Anywhere Car Detailing als onderwerp te nemen. Als dataproject wou ik meer zicht creëren op mijn voorraad aan producten. Hiervoor koos ik om met het platform Odoo te werk te gaan en hier data in op te slaan. Door het feit dat Odoo een nieuwe software was voor mij, nam ik de kans om een workshop over Odoo, meer specifiek Inventory Adjustment Techniques te volgen.

Workshops volgen?

Het volgen van workshops is een opdracht van school uit. Die workshops bieden zo meer leervaardigheden en skills om toe te kunnen passen in de praktijk. Ook hier kwam de workshop van Odoo mijn ten goede om zo meer inzicht te krijgen in deze software.

Odoo Learn

Dit was een workshop van Odoo Learn. Odoo Learn is een leerplatform die zich specifiek richt op het leren besturen van hun software. Odoo zelf heeft meer dan één soort afdeling. Doordat ik voor de afdeling “Inventory” koos, is het vanzelfsprekend dat ik ook de workshop hieromtrent aflegde.

Ook hier zijn er verschillende hoofdstukken in een cursus, alleen wordt hier per video van ongeveer 5 à 10 minuten een quiz afgenomen.

Wat heb ik geleerd en wat vond ik het meest interessant?

Doorheen deze bondige workshop leerde ik voornamelijk werken met hun software, maar ook zag ik hoe er tewerk gegaan werd om voorraden aan te maken en hoe je ze het best opslaat. Dit is dan ook iets wat ik heel leerrijk vond en zeker in de toekomst nog zou willen gebruiken.

Bovendien raad ik deze software ook met volle overtuiging aan. Dit platform biedt vele mogelijkheden, is zeer vlot in gebruik en is zeer overzichtelijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *