StudyBuddy SBP

Zelfde groep, nieuw project

Onze Gemotiveerde Groep

De groep medewerkers van StudyBuddy bestaat uit een groepje van 4 netwerkeconomen namelijk Henry Devos, Jérôme Billiet, Victor Sanders en mezelf, Enrique Cannaert. Met onze kennis binnen netwerkeconomie proberen we zicht te hebben op de toekomst en proberen we om de problemen binnen onze doelgroep te corrigeren.

StudyBuddy Kort Uitgelegd

Jouw buddy bij het studeren: Hét platform waar leerkrachten en leerlingen met elkaar kunnen linken om elkander wijzer te maken en om elkaars probleemstellingen op te lossen.

Om een bijles te zoeken via StudyBuddy voer je simpelweg in onze zoekfunctie jouw voorkeuren in van vak tot leerproblemen. Vervolgens krijg je in de zoekresultaten en lijst van beschikbare leerkrachten en/of andere leerlingen, met wie je de mogelijkheid hebt om een afspraak vast te zetten voor bijles.

Waarom is dit dé oplossing?

Vanuit ons eigen ervaring met bijles kunnen we afleiden dat het proces van het zoeken van bijlessen op maat en de bijles zelf niet altijd vlot en doeltreffend verloopt. Met de lancering van dit platvorm willen we dit efficiënter en doelgerichter laten verlopen, met als resultaat een gemakkelijkere manier om bijles te vinden en vervolgens een bijles die écht naar de wensen en noden van de gebruikers verloopt.

Welke stappen hebben we reeds uitgevoerd?

We hebben intussen al een uitgewerkt lean canvas en kapitalenmatrix. Deze twee componenten geven een eerste zicht weer waarop we als startende ondernemers willen inspelen. Om de werking van het project zelf te illustreren zijn er prototypes aanwezig van zowel de website als de app.

Daarnaast vinden we het ook belangrijk om telkens binnen éénzelfde huisstijl te werken (zie logo). Deze huisstijl kan je in al onze ontwerpen en prototypes terugvinden en herkennen.

Tenslotte willen we onze eerste beslissingen zo veel mogelijk richten op de vereisten van de doelgroep. Daarvoor gaat er binnenkort een enquête online waar er enkele vragen omtrent reeds gevolgde bijlessen gesteld worden en ook enkele vragen meer gericht op ons project.

Wij kunnen jouw hulp gebruiken!

Hopelijk heeft het enthousiaste team van StudyBuddy jou kunnen curieus maken met het plaatsen van dit blogbericht en zijn jullie benieuwd naar het vervolg van ons project.

Indien je vragen hebt of als je wat input wilt geven, contacteer dan gerust één van de medewerkers van ons team. U mag ook altijd een reactie plaatsen hieronder.

Alle hulp en feedback zou ten zeerste geapprecieerd worden en zou de resultaten van StudyBuddy positief beïnvloeden! 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *