Lando Norris – Mijn favoriete coureur in Formule 1 met veel potentieel

In dit blogbericht wil ik het hebben over één van mijn grootste interesses in sport, Formule 1, meer in het bijzonder mijn favoriete coureur Lando Norris.

Ik zal het hebben over zijn positieve en sterke vooruitgang in de sport, wegens zijn potentieel die hij bezit en ook over zijn persoonlijkheid die ik bewonder.

Wie is Lando Norris?

Lando Norris, geboren te Glastonbury (Groot-Brittanië) op 13 november 1999, is een Brits-Belgisch Formule 1 coureur. In 2015 werd hij kampioen in de MSA Formula en in 2016 won hij de Toyota Racing Series, de Eurocup Renault 2.0 en de Formule Renault 2.0 NEC. Sinds februari 2017 maakt hij deel uit van het opleidingsprogramma van McLaren en hij maakte in 2019 zijn debuut voor dit team in de Formule 1.

Van Lando Norris wordt, vooral in thuisland Engeland, nu al beweerd dat hij de potentie heeft om in de voetsporen van Lewis Hamilton te treden. Hij is een ware hype onder de Britse autosport fans en hij heeft de afgelopen twee seizoenen dan ook voor het nodige vuurwerk gezorgd bij McLaren. Toegegeven; zijn CV liegt er niet om. In 2021 hoopt hij het momentum door te kunnen trekken en samen met Daniel Ricciardo dichterbij de top te komen.

Zijn prestaties in Formule 1

De afgelopen 2 seizoenen wist hij veel punten te pakken voor het team met ook in het 2e seizoen een podiumplaats, wat héél merkwaardig is voor een ‘groentje’. Nu ondertussen in zijn derde seizoen zijn er al 6 races geweest, waarbij al nog 2 keer een podiumplaats heeft veroverd.

Zijn gedrevenheid en prestaties als een groentje in deze sport kenmerken een veelbelovende toekomst voor hem in de sport. Ik ben er alvast van overtuigd dat hij nog wereldkampioen zal worden. Ik zal hem dan ook altijd verder blijven opvolgen en supporteren in zijn carrière.

Zijn persoonlijkheid spreekt me ook aan

In de paddock is hij vaak een grappenmaker en houdt hij er altijd de sfeer in, maar als er echt moet gewerkt worden en als het race-weekend is gooit hij er zich volledig voor en neemt hij het volledig serieus.

De reden waarom ik dit bewonder is omdat ik zelf ook zo iemand ben en dit later op de werkvloer ook wil verderzetten als ondernemer. Graag wil ik een goede band creëren en uitbouwen met de medewerkers, maar toch de nodige serieusheid hebben wanneer er moet gewerkt worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *