Kijkstage Kentucky Horsewear

1ste kijkstage bij Kentucky Horsewear

Wie of wat is Kentucky?

Kentucky Horsewear ontwikkelt producten om paarden en honden te beschermen en kan dit niet doen terwijl het andere dieren schaadt. Daarom gebruiken we alleen materialen zonder dierlijke ingrediënten, zoals kunstleer, artificiële schapen- en konijnenvacht. Het enige verschil zit hem in een betere kwaliteit en duurzaamheid!

Waarom kijkstage bij dit bedrijf?

Binnen het gezin zijn wij actief in de paardensport hebben we dit merk al een aantal keer tegengekomen. Het merk kwam vrij snel op en heeft door hun mooie positie in deze markt een snelle groei gekend als bedrijf. Hun snelle groei heeft mij dan ook wat curieus gemaakt hoe ze dit konden verkrijgen en hoe ze dit momenteel nog altijd aanpakken en volhouden.

De aanpak

Dergelijke aanpak en strategieën verschillen bij elk bedrijf en zijn dan dikwijls ook de sterktes. Daarom zal ik dit ook niet tot in detail openbaar toelichten maar eerder een samenvattend woordje uitleg geven.

Kentucky is namelijk zeer strevend naar structuur en organisatie. Alles gebeurt binnen dit bedrijf met een ondersteunde reden en elke beslissing wordt vervolgens ook opgeslagen. Het bedrijf gebruikt hiervoor hun eigen database en management-systemen. Het behalen van cijfers zijn in dit geval het grootste doel.

Wat vond ik leerrijk en wat is me bijgebleven?

Wat ik vooral interessant vond is dat alles wordt opgeslagen in databases en op basis hiervan beslissingen worden genomen. Ook trok ik grote ogen open bij het zien van hun ongelofelijke structuur en manier van organiseren binnen het bedrijf.

Contact

Website: https://www.kentucky-horsewear.com

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/kentucky-horsewear/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *