Anywhere Car Detailing

Treating cars how they should be treated – mijn kleine onderneming die ik na de schooluren uitoefen.

Wat houdt het in?

Bij Anywhere is de klant met zijn wagen niet zomaar een nummer, bij ons wordt de klant met zijn wagen namelijk persoonlijk en met de nodige zorg benaderd. U bepaalt zelf de locatie en de exclusiviteit omtrent de wasbeurt van uw wagen.


U kan uw wagen bij ons met een gerust hart achterlaten en u mag ook altijd een piekfijn resultaat verwachten. We komen langs bij u thuis, bij de firma, op een andere door u gekozen locatie of u komt met de wagen naar onze workshop op het dorpsplein van Nokere, in het voormalige bedrijfsgebouw van Slagerij Detremmerie. Op verzoek kan deze ook door ons opgehaald en teruggebracht worden.


Alle wagens worden op een krasvrije manier met de hand gewassen en worden met oog voor detail behandeld. Onze persoonlijke aanpak is daardoor optimaal geschikt voor bijvoorbeeld oldtimers, exclusieve wagens, wagens in verkoop, modderjeeps of voor mensen die liever geen bezoek brengen aan een standaard wasstraat.

Anywhere Car Detailing in combinatie met netwerkeconomie

De combinatie tussen mijn onderneming en netwerkeconomie komt bij mij goed van pas. Ik wil graag als student Netwerkeconomie beginnen ondernemen. Met behulp van deze richting kan ik bewijzen waar ik op dit moment tot in staat ben op vlak van ondernemen. Ook is netwerkeconomie ondersteunend voor mijn project. Al mijn belangrijke diensten en beslissingen binnen het project zullen met dank aan deze richting extra goed doordacht en uitgewerkt zijn. De richting laat mij kritischer en doordachter redeneren zodat alles omtrent Anywhere Car Detailing tot in de puntjes klopt.

Waarom koos ik om car detailer te worden als bijverdienste na mijn schooluren?

Ik weet nu eenmaal van mezelf en van anderen dat ik perfectionistisch ben ingesteld. Als ik iets doe, wil ik het zo goed mogelijk doen en ik zet graag “de puntjes op de i”.

Daarnaast kan ik ook zeggen van mezelf dat ik een autofreak ben. Ik ben elke dag bezig met auto’s en zorg dat mijn persoonlijke wagen altijd spik en span tevoorschijn komt. De wagen wordt vanzelfsprekend altijd door mezelf gekuist, en om eerlijk te zijn, kan ik wel zeggen van mezelf dat ik hier goed in ben.

Later wil ik dan ook met alle plezier ook iets verder doen in de autoindustrie en volgens mij kan car detailing wel een eerste stap zijn in deze wereld voor mij. Bij het ondernemen van dit bedrijf creër ik een steeds groter netwerk voor mezelf en zal ik ook steeds meer te weten komen over de auto’s, wat dus zeker van pas zal komen voor mijn gewenste toekomst later.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *