2e Netwerkevent

Netwerkers Online Nieuwjaarseditie Thema Groeimindset

Ik volgde in de avond van 4 januari een netwerkevent dat uitging van “Netwerwerks.be”. Om 19u werd iedereen verwelkomt, een kwartiertje later ging het evenement van start met eerst een woordje uitleg hoe het netwerken te werk ging. De netwerkers werden onderverdeeld in 4 kamers. In elke kamer werd er 20 minuten lang informatie uitgewisseld. Na het netwerken kon je vrijwillig nog online blijven om nog verder te netwerken indien je dit wenste.

Het netwerken gebeurde vlot en doeltreffend. Ik stemde redelijk snel overeen met anderen hun netwerkvisie. De ondernemers gaven ook een woordje professioneel advies. Een tip van één van hen was dat als ik ons SBP echt wou verder zetten en realiseren, dat ik dan best zou kijken om te collaboreren met een grotere organisatie die al een stuk meer ervaring heeft. Op deze manier kunnen we ons als beginnende onderneming effectiever lanceren om meteen ook direct onze doelgroep te kunnen bereiken.

Ik vond het een heel leerrijk evenement en heb me geen seconde verveelt. Al deze informatie die ik verzamelt heb zal zeer nuttig zijn voor actuele en latere projecten. Zeker een aanrader!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *