About Me

Mijn naam is Enrique Cannaert en ik ben een eerstejaars student Netwerkeconomie op de Howest hogeschool. Op deze pagina wil ik je graag meer vertellen over mijn persoonlijkheid en mijn interesses zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak.

Laten we beginnen bij mijn persoonlijkheid.

In teamverband ben ik een initiatief nemend persoon die ook kritisch kan zijn wanneer nodig. Ik ga graag gestructureerd te werk en probeer mijn werken vlekkeloos en zonder fouten achter te laten.

Verder ben ik zakelijk ingesteld en probeer ik altijd professioneel over te komen. Ik probeer waardevolle kansen te grijpen en ben nadien ook dankbaar voor de kansen die mij gegeven worden.

Waarin ben ik sterk geïnteresseerd?

Op economisch vlak wil ik graag meer te weten komen over het vernieuwde ondernemen. Hiermee bedoel ik het centraal stellen van je klanten en je doelgroep. De dag van vandaag vind ik het belangrijk dat je vertrekt vanuit de probleemstelling(en) van je klanten. Op deze manier ben ik er van overtuigd dat je door het duidelijk oplossen van een probleem je klanten en hun persoonlijke netwerken kan helpen. Dit vult volgens mij ook een gat op in de markt. Tevens ben ik ervan overtuigd dat vertrekken van bij je klanten een grotere kans geeft op een succesvolle onderneming. Het aanwerven van potentiële klanten daarentegen gebeurt hedendaags ook aan de hand van nieuwe manieren en tools. Die nieuwe marketingstrategieën zijn ook zeker iets die me aanspreken.

Op persoonlijk vlak zijn mijn 2 grootste interesses de “automotive industry” en technologie. Deze 2 onderwerpen interesseren mij al van kleins af aan. Hierdoor zijn dit niet alleen interesses maar ook onderwerpen waar ik veel over weet en kan vertellen. Dit zijn ook zeker elementen die ik later wil meenemen in de wereld van ondernemen.